40
600
20.000
PVC fayanslarının üretimi konusunda uzmanlaşmış şirket 15 yılı aşkın süredir VF serisi AKO Armaturen pinç vanalarını başarılı bir şekilde kullanıyor. Takılı olan DN 100 vanaları, çıkış malzemesinin ürün akışını düzenliyor.
PVC fayansları üretmek için, diğer şeylerin yanı sıra, çeşitli farklı katkı maddeleriyle işlenerek laminat filme dönüştürülen toz şeklinde polivinil klorür gereklidir. Bitmiş laminat film sonraki aşamada beş katman halinde sabit bir yüzey oluşturmak için birbirine yapıştırılır ve ardından silindirler üzerinde depolanır. Son işleme aşamasında, laminat film kareler halinde kesilir ve PVC yer fayansı olarak piyasaya sürülür.
Şirketiniz plastik işleme endüstrisinde mi faaliyet gösteriyor?
Vanalarımızın uygulamarınızdaki kullanım olanakları konusunda size seve seve tavsiyelerde bulunuruz!
Şirket, 15 yılı aşkın süredir AKO Armaturen pinç vanalarını kullanıyor. Bu vanalar tesis kurucusu tarafından monte edilmiştir ve o zamandır üretim süreçlerinin ayrılmaz bir parçasıdır.
Vananın iç kısmında bulunan, doğal kauçuktan yapılmış ve yüksek aşınma önleyici özelliklere sahip olan manşetin bu tesiste (24 saatlik işletime rağmen) aşınmadan dolayı sadece üç yılda bir değiştirilmesi gerekiyor. Kalan vana bileşenleri kullanılmaya devam edilebilir; komple değişim yapmaya gerek yoktur.
Gereksinimler:
Ulaşılan hedefler:
Madde:
PVC tozu
(bazen Talk pudrası)
Proses sıcaklığı:
Ortam sıcaklığı
Açma ve kapatma döngüleri:
Günde 16
(24 saatlik işletim)
Çalışma basıncı:
< 1 bar
Kontrol basıncı:
4 bar
(ancak 3 bar'a da düşürülebilir)
Pinç vanaları ile deneyim:
15 yıldan fazla
Vana konfigürasyonu:
Nominal genişlik: DN 100
Seri: VF
Gövde: Alüminyum
Bağlantılar: Flanş, alüminyum
Manşet: Doğal kauçuk (aşınmaya dayanıklı)
Vana tanımı:
VF100.03X.31.30LA
Dünya genelinde pazar lideri
40
600
20.000
Emsalsiz teslimat taahhüdü
< 0,2 %
> 99 %
30
En büyük ürün yelpazesi
10.000
2.500
100.000
Kapsamlı servis hizmetleri
80
32
16