Neden AKO pinç vanaları?

Dünya pazar liderinin performansından faydalanın

Pinç vanaları metal detektörü üretiminde maddeleri düzenliyor

Gıda ve ilaç sektörlerinde kullanılmak üzere metal detektörleri üretiminde uzmanlaşmış bir şirket, VM serisi (VMC serisinin / VMP serisinin önceki versiyonu) pinç vanalarını kullanıyor. Takılı pinç vanaları, detektörlerin üretimi ve tesisin temizlenmesi için kullanılan üç maddeyi düzenleme görevini üstleniyor.

Metal detektörleri, gıda ve farmasötik ürünlerin üretiminde ve işlenmesinde yaygın olarak takılan bileşenlerdir. Bu detektörler, taşınan malzemelerin henüz işlenmesi sırasında maddenin herhangi bir metal kirliliği içerip içermediğini kontrol eder ve herhangi bir metal algılanırsa hemen bir alarm tetikler. İşletmeci bunun üzerine hızlı bir şekilde müdahale ederek kirliliği giderebilir veya yabancı cismin var olma nedenlerini daha detaylı araştırabilir.


İlaç veya gıda sektöründe mi çalışıyorsunuz?
Özel steril, aseptik ve hijyenik pinç vanaları da sunuyoruz!
 

Takılı pinç vanaları, sistemde kullanılan üç maddeyi düzenler: İki bileşenli epoksi reçine, kalıpların üretimi için gerekli olan, katkı maddeleri eklenmiş kum ve her döküm işleminden sonra boru hatlarını temizlemek için kullanılan bir çözücü (metilen klorür).

Viton malzemeden üretilen manşetlerle donatılan VM pinç vanaları tedarikçi tarafından fabrikada takılmıştır. Ancak manşetin 6 ay sonra değiştirilmesi gerektiğinden AKO'ya taşınan maddelere yönelik olarak daha uzun kullanım ömrüne sahip olduklarından doğal kauçuktan manşetler kullanması tavsiye edilmiştir. Doğal kauçuktan manşetler şu anda birkaç aydır kullanılmakta ve sistem işletmecisi hem manşetlerin kullanım ömründen hem de bu çözümden çok memnun.

Metal detektör üretiminde ayar vanası olarak VM020.03X.50.30LA pinç vanası

Üretimi durdurulan model!
Takip eden seriler:
VMC serisi (konfigüratör)
VMP serisi (konfigüratör)

Gereksinimler:

  • Taşınan üç farklı ortam için uygun olmalıdır.

Ulaşılan hedefler:

  • Pinç vanaları tesis kurucusu tarafından Viton bir manşetle takılmıştır. Viton'un da taşınacak üç maddeye uygun olmasına rağmen, daha sonra AKO ile yapılan görüşme sonucunda doğal kauçuktan üretilen manşetlerle değiştirilmiştir. Böylelikle takılı manşetlerin kullanım ömrü daha da uzatılabildi.

Madde:
İki bileşenli epoksi reçine
Katkı maddeli kum
Metilen klorür (diklormetan)

Proses sıcaklığı:
Ortam sıcaklığı

Açma ve kapatma döngüleri:
günde yakl. 25

Çalışma basıncı:
2,0 bar'a kadar

Kontrol basıncı:
4,0 bar'a kadar

Normal konum:
kapalı

Vana konfigürasyonu:
Nominal genişlik: DN20
Seri: VM
Gövde: Alüminyum
Bağlantılar: İçten vida dişi, paslanmaz çelik
Manşet: Doğal kauçuk (eskiden Viton)

Vana tanımı:
VM020.03X.50.30LA

Takip eden vana:
VMC20.03XK.50G.30LX

Dünya genelinde pazar lideri

40 yıllık aile şirketi

600 yeni müşteri yıllık

20.000 dünya çapında müşteri

Emsalsiz teslimat taahhüdü

< 0,2 % reklamasyon oranı

> 99 % müşteri memnuniyeti

30 bayi, dünya çapında

En büyük ürün yelpazesi

10.000 pinç vanası modeli

2.500 model stoklarda mevcut

100.000 birim satış, yıllık

Kapsamlı servis hizmetleri

80 CAD formatı

32 montaj ve animasyon videosu

16 dilde dokümantasyon